Lokalizacija e-trgovine

Ciklopeina usluga lokalizacije web-mjesta za e-trgovinu omogućava vam da svojim međunarodnim klijentima ponudite ugodno iskustvo kupnje s obzirom na njihov materinski jezik i kulturu te da budete u korak s tehničkim i pravnim zahtjevima ciljanog tržišta.

Tražite li pouzdanog partnera za lokalizaciju web-mjesta za e-trgovinu?

Tražite li pouzdanog partnera za lokalizaciju web-mjesta za e-trgovinu?

Naša točnost isporuke iznosi 99,6 %.

Svaki projekt lokalizacije e-trgovine osmišljen je tako da ciljanoj publici pruži korisničko iskustvo prilagođeno njihovu materinskom jeziku. Loša jezična rješenja, netočne valute i moguće uvredljiv sadržaj mogu biti razlog lošeg poslovanja čak i najbolje razvijenih e-trgovina, što svakako želite izbjeći.

S time na umu razvili smo rješenja za lokalizaciju e-trgovine kako biste mogli lakše pristupiti klijentima na međunarodnom tržištu, privući njihovu pažnju i pružiti im podršku zahvaljujući pametnoj upotrebi najnovijih tehnologija, uslugama najboljih jezičnih stručnjaka i autora sadržaja, kao i razvijenom upravljanju projektima.

Povećajte međunarodnu prodaju uz Ciklopeinu podršku

Možemo vam pomoći u osmišljavanju najboljeg lokalizacijskog rješenja u skladu s vašim potrebama na temelju vaše postojeće infrastrukture, ciljeva i strategije.

Možemo vam pomoći u besprijekornoj lokalizaciji opisa proizvoda i kategorija proizvoda na više od 30 jezika. Osim toga, naše usluge u oblaku pružaju optimalan proces lokalizacije e-trgovine na širokom rasponu platformi koje obuhvaćaju:

  • WordPress
  • WooCommerce
  • Drupal
  • Magento
  • Shopify.

Ozbiljno shvaćamo sigurnost i povjerljivost vaših materijala i svoje projekte vodimo u skladu s međunarodnim normama za informacijsku sigurnost kao što je ISO 27001:2013.

Ciklopein model 3P

Zašto lokalizirati?

Jamstvo kvalitete

Svi Ciklopeini prijevodi web-mjesta usklađeni su s primjenjivim normama koje osiguravaju točnost i jasnoću prevedenih materijala.

Standardi kvalitete za koje smo certificirani

  • ISO 9001:2008 – sustav upravljanja kvalitetom
  • ISO 17100:2015 – sustav upravljanja kvalitetom za prevoditeljske tvrtke
  • ISO 27001:2013 – sustav upravljanja informacijskom sigurnošću